tisdag, oktober 08, 2013

Min hals är ett rivjärn

Buhuu, jag håller på att bli förkyld!
Så himla typiskt. Förra veckan satt jag och pappa och stoltserade för varann om hur sällan vi är förkylda. Och vi knackade båda i bordet efteråt. Ni vet, ta i trä! Men näh, vilken bluff. För här sitter jag med ett rivjärn till hals. Lite tur har jag ändå - jag är ledig hela veckan förutom torsdag då jag ska skriva tent. Vila, vila och massor med te, panadol, citron, solhattsdroppar och annat gott som kan jaga iväg min förkylning! Jag har inte tid att vara förkyld - jag ska ju äntligen få åka och hälsa på hunken till Sweden efter 6 långa veckor!

4 kommentarer:

 1. Mitt rivjärn gick sönder igår, nu vet jag var jag kan få mina morötter rivna :) nåja, i alla fall så krya på dig snabbt !! somliga som (jag) har sjukats i 5 veckor fram och tillbaka, psykiskt påfrestande att bara se på när marathontävlingarna springer mig förbi ,en efter annan. Igår blev det läkarbesök för jag behövde bestämt jölp men läkarinnan förstod mig fel och gav mig penselin istället för psykpiller:))

  krya på dig hälsn. hannu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hannu! Och hoppas din envisa förkylning oxxå försvinner! Usch, va jobbigt det måste vara att inte kunna träna och delta i marathontävlingarna. :( Men, tur ändå att det sunda förnuftet vinner - det kan gå illa när man utsätter kroppen för hårdträning när den är sjuk! Så inga psykpiller till dig - huvudet fungerar! ;)

   Radera
 2. Kanstsi du lånar Popsy å lägger änna runt nacka? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahahah, jag kan bara tänkt mi ho hä sko byri sii ut! :P :D

   Radera

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.