fredag, december 27, 2013

Jullovet hittills

Dålig uppdatering I know, men jag har fullt upp med att försöka tänka klart med all snor jag samlat i min hjärna. Jisses vilken förkylning jag åkt på! På julafton slog den till och boom - sen dess har jag legat däckad med rinnande snor och on/off reglering på min kroppsvärme. Och vilka hemska nätter jag haft! Ni vet när näsan är så täppt att man måste andas genom munnen? Oh yeah, någon som vill byta liv med mig för tillfället? Nåväl,  nog med min klagan, lite bättre känner jag mig idag iallafall (knack, knack, ta i trä!).

Julen förlöpte ju fint tills jag blev förkyld. Jag våldgästade min nyblivna sjuksköterska i Vasa och hämtade min efterlängtade hunk från flygplatsen. Jag ordande årets "Piparkakkukanisteribileet" med gänget, där vi tävlade i att bygga pepparkakshus, girls vs boys. Riktigt skoj faktiskt, men jäklar vad svårt det är att bygga fina pepparkakshus! Sen blev det så småningom julafton, som firades i mina föräldrars nybyggda villa. Oj så fint de hade pyntat och mat fanns det av i överflöd. En trevlig afton i gott sällskap!

 Efter det kom juldagen och jag blev tvungen att inhibera årets juldagsparty hos mig. Fy tusan vilken känsla att sitta ensam hemma när alla andra är ute och festar. Jag kände mig som världens mest ensamma människa där jag satt och slevade i mig en liter glass och tittade på tre bedrövliga filmer samtidigt. Lochness monstret (kom igen), Wallie (märkte att den var dubbad till finska efter en halvtimme - DÅ nådde jag botten), samt Music Awards (helt okej).

Nåja, the only way from here is UP! Haha. Nedan får ni se våra fina pepparkakshus. Mästerverk båda två!
Tjejernas ståtliga ehh..hus. Vi stötte på lite problematik när väggarna skulle resas.
 Men credits till den fina granen och glaset i fönstret!

Killarnas ladugård a.k.a "FÖUSI" med både dinusaurie, takfönster samt antenn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.