fredag, februari 05, 2016

My new crib

Här sitter jag då in my new house och skriver första inlägget till er. WAAAUW. Not so much. Först av allt ska jag vräka en massa credits över min hunk som tillsammans med respektive föräldraskap + min lillbrorsa flyttat ALLA lådor och möbler ur min förra lägenhet. Och som om det inte var tillräckligt överraskade gänget mig med att städa hela gamla lägenheten! Also booojah, bättre gäng får man leta efter! 

Det som var extra kul va att jag inte visste om att de städat lägenheten och just den kvällen jobbade jag förståss övertid och hunken va ubertrött när jag kom hem. Jajja, bara att åka till gamla lägenheten och börja städa skiten då, tänkte jag och vi hoppade i bilen. Väl inne i lägenheten märker jag att gänget tagit bort alla lamporna och jag laddar upp med "men int kan ni ju ha tagit bort lamporna när vi ännu ska städa?!?! Vi kommer ju int att se nånting!!". Och voila, hunken tänder lampan vid köksfläkten och allt är städat så det bara blänker! Det jag kände då var minsann äkta glädje ska jag tala om för er! Tack, tack, taaaack!

Hur trivs jag i nya huset då? Well, well, sov första natten ensam igår eftersom hunken e på vift i grannlandet and I survived! Trodde jag skulle nojja mig över alla suspekta knarr på vinden eller källaren men nope, jag va så finito att jag somnade som en klubbad säl. Skönt. Har även lyckats plocka upp största delen av alla grejs jag tydligen äger och anser att jag fortfarande behöver (ehh?) och har endast kontoret kvar att ordna upp i. Dvs. det rum dit vi slängt alla lådor bland de grejer som ännu inte hittat en plats i hemmet. Och så äger jag tydligen 8 (!) stolar utöver de 4 jag har runt köksbordet. High five på den du. Med det önskar jag er en trevlig fredag och så får ni spana in lite vardagsrum nedan! Nu litar jag innerligt på att ni fattar vilken bild som är "före" och vilken som är "efter". Snälla, säg ja? Och annars, hur awesome e inte kristallkronan som skymtar på nedre bilden? Sexy shit och jag känner redan hur pluspoängen från farmor bara väller över mig.

2 kommentarer:

  1. Va kul me mejr space! :) eri Jeppis eldä vann?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Instämmer! Jo, fortfarande i Jeppis, Kråkholmens neighbourhood!

      Radera

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.