tisdag, november 29, 2016

Vad jag funderat på den senaste veckan

- När jag flyttade till hus intalade jag mig själv att jag skulle se gräsklippning och snöskottning som gratis motion och med lite "I don´t mind" fiilis. Well, I DO MIND och det är fan inte kul alls att skotta snö och det blir inte bättre av att hunken, VIA FACETIME, poängterar att han gillar när man sopar uppfarten som en såndär fin finish - "så det ser snyggt ut." Ehh. Sopa själv.

- Julfiilis NOLL. Jag har noll lust att ränna efter julklappar och julpynta. Åker dessutom till Sweden och Tyskland strax innan jul så orka pynta när ingen ändå är hemma. *bitter kärring vibb* Det jag gillar med julen är väl mammas julmat (det bästa på hela året), att käka pepparkaksdeg och dricka glögg.

- Ser fram emot att ha hunken hemma över jul. Saknar honom så förskräckligt! 

- Hans Zimmer kommer till Sverige och Finland! HAN, som komponerat bästa filmmusiken i hela världen kommer till Norden för att ha konsert and I´m so going! Vet ni hur bra han är?? Va, va, va?!

- Jag är sjukt sugen på att bygga eget. Jag vill ha eget hus NU! *kollar på hus på nätet*
HUR I HELA FRIDENS NAMN SKA MAN HA RÅD ATT BYGGA HUS?!

- Funderat på att börja spela lotto på allvar. När jag vinner x miljoner så behöver jag inte längre gå omkring och grubbla på ovanstående. Problem solved.

- Drömmare och anti carpe diem som jag är så längtar jag redan till januari, ni vet, new year - new me, yadayadayada. Men vet ni, har lite skoj på G inför 2017, så vi får hoppas mina visioner går som planerat. 

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.