fredag, augusti 18, 2017

Hösten e på G.

Såhär sopivasti när sommaren lider mot sitt slut, vaknar jag till och känner "Hey, dags för en liten update på bloggen". Senaste inlägget handlande om hur ofokuserad jag kände mig och kan konstatera att jag fortsatt känna så hela sommaren. Omotiverad till allt. Well hello, vilket pepp inlägg dehär kommer att bli, tänker ni nu va? No hätä, konstaterar bara att sommaren varit helt okej. Ingen höjdare och jag tycker helt ärligt det ska bli skönt med höst. Det STORA, also nu snackar vi MEGASTORA MINUSET med hösten e ju att hunken sticker tillbaka till Sweden för sina studier. Usch, va jobbigt. Vill ha honom här. Nåväl. Vi har fixat 4år (!!) av 6, så two more years to go! Det fixar vi!

And by the way! Ska ju själv börja studera på distans i höst. Det är bra, keeping my mind busy. Ett års svindyra studier på distans i Vasa, med 3 närstudiedagar / månad och uppgifter däremellan. Vi är ett supergäng från Jeppis och Nykarleby som ska studera tillsammans - det kommer bli superkul! Så hoppas jag på att i maj 2018 stå som nyutexaminerad akutvårdare a lá vårdnivå. Kommer förmodligen också att skita på mig i samma veva. En titel med stort ansvar. Ska nog gå bra, ser faktiskt fram emot att få studera det jag brinner för! 

Mellan studierna hade jag tänkt åka ett varv down under, med mina finska ladies från Karleby. Vi bokade flygbiljetter för någon vecka sedan, 3 veckor i Brisbane, Australien it is! Vi flyr fältet när Finland har bästa vädret ever, 13 november - 3 december. Då kommer jag ta time out från vardagen och bara njuta. Så behövligt. Min första långa semester på nästan 3 år. 

Resten av hösten då? Kommer att satsa stenhårt på mina studier, så blir att försöka klämma in bra träning och bra kost så jag orkar. Tränar numera på räddningsverket (vi har ju svinfint gym, så dumt att inte nyttja det till fullo) för att spara pengar inför studierna och Australien, men fy tusan va jag saknar CrossfitJeppis! Tuuusen gånger roligare och effektivare att träna där tillsammans med gänget, än att stå och nöta ensam på jobbet. Har så många gånger tänkt skita i mitt beslut och bah "Jag käkar gröt och knäckebröd resten av året, jag vill träna med er!" meeen, ska jag jobba och studera däremellan så lär jag aldrig hinna träna så mycket att det går jämt ut. Tålamod Aidai. Ska försöka hitta ett styrkeprogram jag trivs med så ska det väl gå bra!

Skulle också va kul att försöka blogga lite mer. Lite vardag, lite studier och lite träning. Dels för att jag tycker det är kul att skriva och så kanske jag lyckas mtivera mig själv? Och så kanske ni gillar lite update? Vi kan ju hålla tummarna, eller hur? 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.