fredag, september 01, 2017

Studieteknik & Quinoasallad till lunch

En mix av det ynkliga mitt kylskåp erbjöd till lunch,
Quinoa salad it is!

Det är fredag och gissa vad jag gjort idag? Jodå, svept ihop en matig sallad av det som hittades i kylskåpet. Sänder lite vegan inspo genom bilden, varsågoda! Förutom det då, jo, jag har suttit och repeterat anatomi och fysiologi HELA DAGEN i ett försök att vänja mig vid studieliv igen. Alltså, jag gillar att lära mig nytt och speciellt när det hör till mitt drömyrke, men hey, min studieteknik behöver sig nog en förändring! 

Inte det att jag inte läser ordentligt och flummar igenom texter, snarare tvärtom, jag fördjupar mig till tusen och vill ha reda på ALLT. Ni kan ju tänka er hur långsamt det går när jag söker upp varenda eviga grej jag inte riktigt fattar eller vill veta mera om? Det går i snigelfart och inte nog med det, när jag väl läst igenom allt så har jag också ett behov av att skriva ner en hel massa, för att känna att jag faktiskt lärt mig. 

Ehh, blir ju kallsvettig av att läsa det jag skrivit nu, kommer ju att få sitta vid skrivbordet med böckerna i all framtid för att komma nån vart. Gulp. Någon som sitter och har en helt awesome studieteknik? Please, dela med er!

Yelp! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.