onsdag, januari 24, 2018

Because, gröt is life.

Chokladgröt med bär, jordnötssmör och kokos!Inleder denna morgon med ett tidsinställt inlägg eftersom jag börjat jobba kl 07. Bjuder på en bild av morgonmålet jag oftast äter nu vintertid - gröööt! Kör en variant med Tyngre proteinpulver a la chokladsmak + toppar med bär och...JORDNÖTSSMÖR. Mmmm! Try it.

Har fokus på att denna vecka hitta tillbaka till matrutiner och träningen igen, efter ett låååångt uppehåll. Hejhej nästan 3 månader med dåliga rutiner. Bah, det syns och känns ska jag säga er. Jag har märkt att jag antingen går all in med många träningar i veckan eller så all out med endast promenader. Det senare händer oftast när jag måste prioritera något jag anser är viktigare än träningen och kosten. Helt sunt tycker jag, men känner ändå att det vore roligare med en jämn mängd träning hela tiden, oavsett olika prioriteringar i livet. Jag sover och orkar så mycket bättre då. Försöker nu med 2 x kondition + 3 x styrka i veckan. Det blir alltså 2 hela dagar med vila, vilket e skönt och lagom med tanke på att jag tränar för att klara mitt jobb och må bra + att det är roligt! Kommer skriva mera om kost och träning så fort jag kommit igång, så kanske också ni blir lite taggade på träning!

Hittade annars ett gäng kommentarer som inte publicerats när jag kollade genom layouten, va konstigt? Och att kryssa i rutorna under inläggen verkar inte funka alls? Ska försöka fixa problemet, stay tuned.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.