måndag, mars 19, 2018

Busy week på G!

Gjort idag: Jobbat dagskifte, repeterat teori om barnpatienter och förlossning med kollegan, tvättat bilen och käkat middag. Har tänkt träna senare ikväll och har en burk memma och grädde som väntar som belöning i kylskåpet. *dreglar*

Imorgon: Ska jag jobba dagskifte igen. Och efter det till Glasbruket för gruppfest med kollegorna från jobbet. Vi ska bada jacuzzi, äta grillat och ha en kul kväll helt enkelt! Det ser jag fram emot!

Resten av veckan: Studier i Vasa, onsdag och torsdag, med temat förlossning och barnpatienter. Gulp. Här hade det känts tryggt med lite erfarenhet och lugna nerver. En barnmorska från Helsingfors ska lära oss hur vi ska agera vid en förlossning i ambulansen och hur vi ska återuppliva en nyfödd. Hon hade videoföreläsning förra veckan och verkade helt megakunnig och hade en skön och avslappnad stil. Roliga dagar på G.

I helgen: På fredag blir det en efterlängtad träff med några barndomsvänner och gängets senaste medlem, en 3 månaders bebis! Ihh! På lördag är jag ledig och på söndag kör vi dagsskifte igen.

#veganchallenge: Stay tuned - har fixat tidsinställt inlägg på onsdag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varsågod och skriv en trevlig kommentar! Kommentaren syns dock inte förrän jag godkänt den.